Selam hanımlar aklıma takılan bir konu var. Kayınvalidem sürekli evinde büyü olduğunu söyler. Hatta sokak kapısını gösterdi bak 3 tane parmak izi var yağ sürülmüş diye. Kim olduğunu da biliyor ama emin olamıyor. Aslında büyüden de emin olamıyor şüphelendiğini söylüyor. Ben pek inanmam böyle şeylere. Büyü var evet ama ihtimal vermiyorum yani kim niye uğraşsın iki yaşlı insanla. Hatta kayınvalideme de söyledim oda bizle değil kızımla uğraşıyorlar evlenemesin diye diyor. Görümcem de 40 yaşında bekar. Neyse ben çok bu konular üzerinde durmuyordum yani ilgilenmiyordum açıkçası. Yanlız şu dikkatimi çekti benim. Benim iki tane çocuğum var. Ne zaman kayınvalidemlere gitsem çocuklardan biri hasta oluyor. Hiç kusmayan oğlum oraya gidince şakır şakır kusuyor. Yemek yiyemiyor, uyuyamıyor Kızım kötüleşiyor ateşi çıkıyor. Dün mesela oraya gittik. Kızımda hiç birşey yoktu. Gittikten 1 saat sonra çocuk ateşlenmeye başladı eve geldi iyileşti ve nedendir bilmiyorum çocuk asla o eve gitmeyi istemiyor. Sevmiyor orda huzursuzlanıyor. Şimdiye kadar böyle bir ihtimal hiç aklıma gelmedi ama dün birden bire ateşlenince bi acaba diye düşündüm. Acaba orda gerçekten büyü varda benim çocuklarımı mı etkiliyor. Sizce böyle birşey olabilir mi korkmaya başladım