Hilallhicrann Kendini kötü hissetme canım doğal olarak yoruluyorsun bide çocuk var kolay değil. Ben şöyle endeksledim beynimi bu işler benim iyi hissetmemi sağlayacK evim temiz olunca rahatlıycam ve bunları mecburiyetten değil severek yapıyorum diyorum kendime ve bir süre sonra gerçekten öyle oldu bakış açısını değiştirmek önemli. Ben eskiden aşırı dağınık bir insandım şimdi ise temizlik takıntım oldu hergün evi garanti süpürürüm 2 günde bir silerim toz da 2 günde bir alınır tuvalet mutfak hergün ve her daim toplarım. Kızım 18 aylık doğduğundan beri bu döngüyü sürdürüyorum mama sandalyesinde duran bi çocuk iş yapacağım zaman oraya oturtturuyorum önüne de bi oyuncak yada ingilizce içerik izletiyorum telefondan (hipnotize etmeyen çizgi film) linç gelmeden😂 ama çoğunlukla eşim evdeyken çocuğu alıyor bi odaya kapanıyorlar bende diğer odaları temzliyorum yani eşimin evde olduğu zamanları tercih ediyorum temizlik yapmak için ki çocuğa o arada o bakabilsin. 3 vardiya çalışıyor eşim ona göre ayarlıyorum. Ama mutlaka yapmalıyım yani rahat edemiyorum. Çamaşır işlerini hep gece hallediyorum kızım uyuyor oluyor zaten o saatte sorun olmuyor. Yemeği yaparken de mutfakta ya kocam kızımla odada oluyor kocam yoksa da kızım mama sandalyesinde yanımda oturuyor.