Balbebekim Bebeğim 9 aylık ama gece 4,5 defa falan kalkıyoruz bu arada yemek yemiyor çok bazen hiç bence aç o yüzden ne yapmam gerekiyor
Tombikdonerartikcokpahali Balbebekim akşam tok tutacak mama verebilirsin yatmadan 1 saat önce falan. 🥹 Ama yine kalkacaktır . Benim kızım 11 aylık gece tok yatıyor yani ona sabaha kadar yetecek yemek yiyor ama alışkanlıktan kalkıyor 🥺
Eailesi4 Balbebekim 18 aylıklat hala geceleri uyanıyorlar emmek için tok uyuduklarına eminim alışkanlık gece beslenmesini bırakmak gerekiyor
Beratim17 Balbebekim şükret senin yine 5 defa kalkiyomus benimki gece 15 defa kalkmıştır 9 aylık mahvetti beni şuan ağlayarak yazıyorum psikolojim yerlerde
eylulyagizmoms_ Balbebekim benm oğlumda 9 aylık keşke 5 defa kalksa doğduğundan beri 11de uyur 1de uyanır sabaha kadar uyumaz
Balbebekim Tombikdonerartikcokpahali akışkanlık mı edinmişler yani ne yapacağız peki biz ? Nasıl düzeltebiliriz acaba
Tombikdonerartikcokpahali Balbebekim evet alışkanlık. Gece beslenmesini kesmeniz lazım. Ben şuan değil ama 1 aya keserim diye düşünüyorum tabi bebeğe bağlı.
Eailesi4 Balbebekim diş özellikle azı ve köpek dişlerde 4.5 şükür edersiniz inşAllah o zamana gece beslenmesini bırakıp bir düzen kurarsınız ben birinde çok şükür başardım ağrısı hastalığı olmasa pek uyanmaz ama biri öyle inat denemediğim uyku eğitimi kalmadı zamana bıraktım artık
Balbebekim Eailesi4 ya bilmiyorum benimki çok alıştı iyice sürekli böyleyiz 3 aylıkken ben bu kadar kalkmıyordum
Saadetasil Benim bebeğimde 9.5 aylık bizde hala 4 5 kere kalkıyoruz hiç bı şekilde uykumuz duzene girmedi gece yatmadan da yediriyorum ama yinede meme için kalkiyo o kadar çok yoruldumki artık isede baslicam bir hafta sonra nasıl olcak bilmiyorum