Enlsr Kızlar bebeim 7 aylık kabızlık sorunu yaşıyoruz çok ağlıyo zeytinyağı veriyorm ama sanırım işe yaramıyor kefir de verebilirmişim ama ne kadar vermem gerekiyor acaba deneyen varmı bide kabızlık için başka ne yapabilirim 😢
Aslananne1 Enlsr kefir canım bir çay bardağı kadar ver hamur işi muz pirinç patates şehriyeli çorbalar dan uzak tut pırasa yemeği yapıp ver
Pnrg Enlsr bamya cok guzel yumusatiyor zeytinyagli bamya yemegi deneyebilirsiniz, kabak, pirasa, kayisiyi yumusatip ezebilirsiniz, kayisi suyu yapabilirsiniz. bunlar o surecte kakayi yumusatir. Ek olarak yine zeytinyagi vermeye devam edebilirsiniz
Aslananne1 Enlsr yeni ek gıdaya başladığı için normal canım bir süre lifli besle armut kayısı pırasa , brokoli, ıspanak, kivi ver diyecem ama daha küçük 1 yaşından itibaren veriliyor aklında bulunsun kivi kabızlık için mucizevi bi meyve 1 yaşında olduğu zMan böyle bi sorunla karsilasirsan günde bir kivi ver hep kabızlık sorunu kalmaz 😊
Enlsr Aslananne1 canıımm çok teşekkür ederim kefir verdim birde çorbasınaa biraz zeytinyağı koydum rahatlattı gibi 🥹
Beren2323 Benim bebeğimde 9 buçuk aylık ek gıdaya başladığımızdan beri kabız yapıyor ama taş gibi geçen gün bi şurup aldık onu verdik iki kere içti düzeldi ben de daha vermedim bugün yine öyle oldu