Deletedmom_268 Selam kızlar. Instagram da böyle bir sayfa var pijama takımı vs satıyor çok güzel ürünleri var almak istiyorum ama cesaret edemedim daha önce alışveriş yapan var mı? Önereceğiniz başka güvenilir sayfalar varsa onlara da bakabilirim.
sevdazekiidriskagan Deletedmom_268 bir kere alın hem.kalitesine bakarsınız hem güvenirliğini test edersiniz sonra devamli alırsınız. Ben bebeğim için netten kıyafet alıyorum 1 kere denedim çok beğendim şimdi tüm kıyafetlerini ordan alıyorum hem kaliteli hem ucuz. Birde internet sitesi varmı alacağınız sayfanın oda çok önemli sadece insta üzerinden satış yapıyorsa alırken bir düşünürdüm
NoOne Deletedmom_268 ben geçen sene yazın iç çamaşırı takımı ve pijama almıştım, kısa sürede kargolandı ve ürünleri görselde gördüğünüzün aynısı 😂 içiniz rahat alışveriş yapabilirsiniz. Ben kendi sitesinden söylemiştim ama yanlış hatırlamıyorsam trendyolda falan da mağazaları var
Luckymother Deletedmom_268 evet takip ediyorum ben pijama takımı ve iç çamaşır takımlarına eriyorum 🫠 ben hiç almadım daha yaklaşık bir aydır takip ediyorum ama alacağım bişeyler bence kaliteli ve güvenilir bir site
Deletedmom_268 Luckymother çok güzel ürünleri var uzun zamandir almak istiyorum ama guvenemedim maalesef Instagram’da dolandırıci çok 🥲
Deletedmom_268 sevdazekiidriskagan internet sitesi var çok uzun zamandır da takip ediyorum netten baktım herhangi bir şikayet de yok
Deletedmom_268 NurDrn0 yaa peki bedenleri nasıl kendi bedenimi mi almalıyım yoksa ürüne göre değişiyor mu
Deletedmom_268 NoOne teşekkür ederim gerçekten güzel ürünleri var sipariş vereceğim içim rahat etti 😂