Milliyetcianne Birkaç gün önce burun tıkanıklığı için bir gönderi açmışsın şimdi öksürük için açıyorum. 7 aylık Bebeğim halen iyileşemedi. burun tıkanıklığı ve hırıltı üstüne bir de Öksürük eklendi doktor Ventolin yazdı Bugün vereceğim başka ne yapabilirim
SeverusSnape Milliyetcianne evinizi sık sık havalandırın, bebeğinizi açık havada dolaştırın. Serum fizyolojikle soğuk uygulama yapabilirsiniz yani sfyi dolaba koyup, tek başına hava olarak verebilirsiniz. Burnu açar. Çok geçmiş olsun.
SeverusSnape Milliyetcianne doktorun teşhisi nedir peki? Eğer öksürüğü şiddetlenirse doktora danışın muhakkak. İğne ve farklı havalar verilebiliyor bazı durumlarda. Tekrar çok geçmiş olsun.🙏
Milliyetcianne SeverusSnape iki kere acile gittik, grip değil dediler soguk algınlığı. Ventolin kullandik bugün de ama halen cok kötü öksürüyor. Burnu tıkalı ve hiriltili solujim yapıyor
Barinsmom Oğlum o dönemlerdeyken 1 çay kaşığı ‘Bisolnatur’ vermiştim gayet iyi gelen bitkisel bi şurup. Denemenizi öneririm. Şuan 20 aylık hala öksürüğü olduğunda kullanıyorum