viyanyvz Hanımlar bebeğim 3 aylık sabah altıdan sonra asla derin uyumuyor yatakta kıpır kıpır uyanmiyor ama uyumuyor da anne yanı yatakta uyuyor gözüm hep onda o uyuyor ben uyuyamıyorum Böyle olan var mı ne yapılabilir bu durumda
glstnbln viyanyvz bizim de aynı 2 aydan beri böyle şu an 4 aylık ama hep böyle yapıyor normal bence sanırım bebeklerde kendisi de hep 10 da uyutuyorum
Themom_ viyanyvz kızım 9 aylık bizde de durum aynı 6 da bi kalkıyor sonrasında Allah ne verdiyse 🫠 Bir daha uyumuyor uykusu geliyor deli gibi ağlıyor uykusu olduğu için ama uyumamak için direniyor falan durumlar karışık şu an bile. 🥲
viyanyvz Ssude onda genelde en geç on buçukta Hani erken bir saatte değil desem uykusunu almış oluyor değil
Derya0655 viyanyvz oğlum da o şekilde oluyordur ama gazdan dolayı oluyordu o dönemler. Onunla ilgili olabilir mi
Adasmom_ 2 6 günlüğüz bizimde aynı ama gazakalkıyor o saatlerde ayaklarını ileri geri yapıyorum çıkarırsa çıkarıyor çıkaramazsa geri yatıyorum biraz daha kıpırdanıyor tekrar deniyorum çıkarıyor sonra emzirip uyuyoruz
EypMom viyanyvz bizimde 4 den sonra derin uykuya dalamıyor 2aylıkken de böyleydi hâlâ devam ediyo 4 buçuk aylığıx
niHanzade viyanyvz benim kızım 17 aylık, kaçta yatarsa yatsın 6da uyanıyor doğdu doğalı. Belki sizinki de düzenini böyle istiyordur ☺