Sukran34
[bilinmeyen] Benim oğlum da bazen hırıltı oluyor bazen olmuyor.
Minnosum_
[bilinmeyen] bnmde oğlumda hırıltı var bazen oluyor bazen olmuor ebe bir arkadasım var erkek çocukları sıcağı sevmiyor çocuğu çok sıcak tutunca hırıltı oluyormuş
Deletedmom_297
Bnm kı kız hırıltı var bazen oluyor bazen olmuyor sanki bakham varmıs gbi 95 günlük kızım şimdi doktora gidiyoruz bakalım ne dicem doktor amcamız
Pnrdnzysfars
Benim oğlumda da hırıltı var dige doktora götürdüm ciğerde enfeksiyon çıktı sonra da bronşit e cevirdi yeniyenii atlatıyoruz
erdemmelif
[bilinmeyen] canim ufak bir gribal enfekdiyon doktorumuz bunun icin nisey yapamyrz serum fizyoljik yapn dedi
Tuba8406
[bilinmeyen] merhaba aynı tür postu başka bir arkadaş açmıştı onada aynı şeyi sordum başıma geldi çünkü bebegin ciğerleri filan temizse bademciklerinds sorun yoksa doktora goturduyseniz bazen mama süt kalıntısı oluyor ve o hırıltı yapıyor oğlumda oldu anne sütü ile besleniyor tam yutmayıp boğazlarında kaldığında hırıltı oluyor inşallah böyle biseydir arkadaşım
Pnrdnzysfars
[bilinmeyen] film çekildi maalesef hastanede
erdemmelif
[bilinmeyen] 2.5aylk canm ama 1aydr ypyruz srekli
Egemm
[bilinmeyen] cevirebilir acil doktorunuza gidin eger olursa daha kötü olur olmadan önlemini al canım
Deletedmom_297
[bilinmeyen] geçmiş olsn çok önemli değil ama dedi alerji için damla verdi bu hırıltı rahat uyuması için bence mutlaka git