SweetMom__ Svgcarim üstünde sadece zıbın kalsın odayı ılık hale getirin camları da açın limonlu çorabın iyi olmasını duymuştum cok geçmiş olsun
Svgcarim SweetMom__ mrh çok teşekkür ederim oda soğuk ama aynı zamanda öksürüyor burnu akıyor tek zıbınla kalsa daha çok hasta olmaz mı acaba ay napacağımı şaşırdım
SweetMom__ Svgcarim ah yavrum benim hastaneye goturun Allah korusun iç ateş çıkmasın Allahım çocuklar hasta olmasın çok geçmiş olsun lütfen bir acile götürün
Svgcarim ikraleyla35_ kötü niyetle sormadım yanlış anlamayın sakın merak ettim bebeğim bu arada 19 aylık
ikraleyla35_ Svgcarim yok anlamam ama ben doktor taraftaryim ateşi düşmüyorsa tabi kızım RSV geçirdi diken üstündeyim o yüzden de olabilir bu pimpirikliğim
Balse SweetMom__ 38 ile hastaneye gittik biz asla bişey yapmadılar elimize pamuk verdiler ıslatıp koltuk altına koyun dediler kan almaya çalıştılar çocuğun ateşi 39 gördü. Eğer özele gidilmicekse kesinlikle evde düşürmesi daha iyi bacım
Svgcarim SweetMom__ amin inşallah iç ateş neden dediniz ayağı soğuk diye mi ay şuan kimse de yok götürecek biraz korktum
Svgcarim Balse ya iç ateş yazılmış ya zaten ben panik atak hastasıyım azıcık korktum bilmiyorum bakim mesela 1 saate düşmezse götürürüm
SweetMom__ Svgcarim yanı özür dilerim sizi korktumak gibi amacım yok ama ateş düşmüyor ise iç ates olabilir mi çünkü sizin yaptığınız şeyler ile biraz da olsa düşmesi gerek tekrardan kusura bakmayın
Bbsraa28 Svgcarim hiç korkma calpol ve dolveni 4 saat arayla ver. Hemen Bi duş aldır kendisi düşecek merak etme. Hastaneler hastalık kaynıyor 39 u görmeden panik yapma
Belisim_ Bbsraa28 merhaba bende yeni anneyim ateş yükselme anında ne yapacağımı hiç bilmiyorum, duş aldır demişsiniz normalde banyo suyu ısısı 37 yapıyorum , ateş çıktığında su soğuğa yakın mı olmalı
gencmom_ Svgcarim limonlu çorabı denedim fayda etmedi 1 yaşında kızımın iç ateşi de vardı burda verilen ilaç adlarıyla ilaç kullanma virüs kapmış olabilir kızımda ne öksürük vardı ne başka bişey gittiğimizde hastaneye kanında enfeksiyon çıktı Hemen serum taktılar geçmiş olsun
Svgcarim gencmom_ geçmiş olsun benim oğlumun öksürüğü de var burnu da akıtır düşmezse götüreceğim vala
gencmom_ Svgcarim geçmiş olsun benim oğlumun öksürüğü de var burnu da akıtır düşmezse götüreceğim vala Bizimde yeni başladı öksürük pazartesi bir daha getircem galiba yatış vericekler birinden enfeksiyon kapmış