kivancsincap Süt alerjisi olan arkadaşlar bebeğinizde burun tıkanıklığı nezle gibi semptomlar var mıydı? Diyetten ne kadar süre sonra iyileşti? 2 haftadır diyetteyim yeşil kanlı kaka mevcuttu turuncuya dönmeye başladı. Burun tıkanıklığı ve akıntısı geçmedi.
mrsfly kivancsincap tam geçmesi diyetten sonra 1 ay buluyor daha erken canım. Bide herşeyi kestiğinden emin ol
Mervetnl kivancsincap emirmedim. Ama dediğiniz gibi hırıltı vardı mama değişikliğinden 2-3 hafta kadar sınra kesildi diye hatırlıyorum
kivancsincap Arsylda1 4 aydır mı var? Süt alerjisi dendi mi size de ve diyette misiniz? Ne kadar zamandır
Bsnrclk_ Belki fıstığa felan da vardır alerjisi benim oğlumda süt alerjisi tıkanıklık vs olmadı hiç yer fıstığı alerjisi solunum yollarını etkiliyor direkt kaju vs
kivancsincap Bsnrclk_ fıstık yemiyorum benimde alerjim var çünkü ama ara sıra fındık kaju falan yiyorum nadiren ondan olacağını sanmıyorum sürekli yediğim şeyler değil. Ancak susamın da alerjik olduğunu okudum. Kakadaki semptomlar iyileşirken neden burun açılmıyor anlamadım