gamzesameturkoz Kızlar oto koltuğunu ne tarafa koydunuz ? Bebeğinizi ne kadarlıkken oto koltuğuna oturttunuz ??
Bebegimm1 gamzesameturkoz direksiyonun çaprazına arkama koyamam çnkü hem rahat göremiyorum hemde uyudugu zaman arabayı kenara çekmeden elimle koltugu geri yatırıyrm bu arada yola baktırdım hep sıkılmaması için ve açıkcası ters şekilde gitmek benm midemi bulandırıyor bebeğimin öyle durumu olmaz tabi ama beni rahatsız ediyor öyle durması😁
Barlas_mom gamzesameturkoz bende bir tane var baby Plus hiç memnun değilim çok konforsuz şu şubat indiriminden yeni almayı düşünüyorum sizler de ki oto koltuğu markası nedir ? Bu arada ortaya koyduk biz yola bakıyor bizide net görüyor önden sıkılmıyor
Vusy18 Yolcu koltugunun arkasina koydum. Yatis pozisyonundayken surucu koltugunu one çekmek gerekiyor buda surus acisindan rahat olmuyor. Ben 6.5 aylikken basladim. Ters oturtuyorum henuz
Vusy18 gamzesameturkoz evet evet hatta okadar rahat ki kolaylikla uykuya gecebiliyor hemen sikilmiyor. Pusette meger okadar sıkışıyormus ki oto koltuguna gecince farkettim keske daha once gecseydim dedim
gamzesameturkoz Barlas_mom ben yoyko aldım çok beğendim. Yatağımızda yoykoydu çok hoşuma gitti oto koltuğu da çok güzel