mavisimbebek33 Kizlar eve internet almayi düşünüyoruz. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Mbps kac olursa iyi anlamina geliyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Busra986532 mavisimbebek33 irem net 130 tl ödüyoruz sınırsız. Ama fiyat güncellenecekmiş yinede diğerlerine nazaran daha uygun olur. Fiber varsa türk telekom gelip bağlıyır. Zaten türk telekomun alt yapısını kullanıyor. Modemde veriyorlar. Herhakde 200 civarı olur
miray8 mavisimbebek33 50 MBPS yukarısı baya iyi çekiyor ben Türknet kullanıyorum Türk Telekomdan geçtim çok memnunum 300 lira aylık
Busra986532 mavisimbebek33 tüm çevrem kullanıyor eşimin çevreside geçti. Çok memnunuz donma vs yok çünkü fiber. Tahahütte yok beğenmzsen bırakıyorsun modemi gelip alıyorlar artı para ödemiyorsun. Sana istersen numara verebilirim bilgi almak istersen ama dediğim gibi fiber alt yapısı varsa yapıyorlar
Busra986532 mavisimbebek33 önce onu öğrenin o zaman sarı ince bir kablo oluyır bizde 2 ay oldu taşınalı. Zaten olsada olmasada adres verip baktırıyorsun irem netten fiber mi diye ona göre bilgi veriyorlar türk telekomda gelip bağlıyor
Busra986532 mavisimbebek33 0 546 407 22 13 en düşüğünü kullanıyoruz tüm çevremde öyle kaç oluyor hatırlamıyorum sana daha iyi bişgi verirler. En düşüğü yetiyor herkes öyle bağlattı sınırsız 5 kişi bağlanıyor sabahtan yatana ladar en ufak donma sorun vs yaşamıyoruz