Denizdengelen Kızlar oğlum alerjik bir bebek, evi her gün sürekli temizlemem gerekiyor, robot süpürge işimi biraz kolaylaştırır diye düşünüyorum. Kullanıp önerisi olanlar yazabilir mi?
Rwerdst Denizdengelen roborock kullanıyorum. Günde 3 kez çalışıyor. Ek olarak bişi olursa da açıyorum. Valla elim ayağım desem yeridir. Kesinlikle alın derim. Toz kıl tüy kum hiç bişi olmuyor evde. Evde kedim de vsr.
hanimefendii Denizdengelen Xiaomi S10T memnunum. Kaynanama viomi v5 aldık daha uygun onu da çok beğendim. Fiyat performans ürünü.
aze16 hanimefendii merhabalar bende bu modeli aldım henüz elime ulaşmadı nasıl kullanımı memnun musunuz pratik mi ?
senaeldemir Denizdengelen xiaomi vacuum s10+ kullanıyorum ve çok memnunum silmesi de süpürmesi de çok güzel bebeğim döndüğü için yere bişeyler serip üstüne yatıyorum o yüzden mecbur halıyı süpürüyorum bazen oluyo günde 2 kez süpürüyorum ki halıdan toz gitmesin diye
Hilallhicrann senaeldemir merhaba silme işleminde halıyı algılayıp oraya su vermiyor değil mi yoksa silme işlemi sırasında halıların hepsini kaldırıyor musunuz ? Bunu çok merak ediyorum
SedatAlpAnesi Denizdengelen ben ve oğlumda alerji çıktı toza karşı eşim saolsn hemen aldı ve ciddi anlamda rahatladık. Çok geçmiş olsun
barlasatamommy ben de roborock kullanıyorum memnunum günlük temizlik için ideal tek sorunu ic haznesi cok kucuk hemen doluyor her temizlikten sonra icini temizliyorum. alacaksan istasyonlu al ben oyle almadigim icin pişmanım
senaeldemir Hilallhicrann halı algılamayı kapattım açıkken halının üstüne çıkmıyodu sadece boş yerleri yapıyodu kapattıktan sonra çıkıyo ama öyle çok su vererek silmiyo ıslanmıyo yani halı annemler almıştı bana alırlarken halıyı da sildiğini söylemişler zaten halıyı sadece halının altını da temizlemek istediğimde kaldırıyorum ama silmesi çok güzel gerçekten ben bayılarak kullanıyorum içine deterjan koyulmadığı için ben bezlerine biraz yüzey temizleyici döküyorum çok güzel kokutuyo evi
Alerjikrinit Denizdengelen roborock son serisini alın bence çok iyi iş görüyor benim xiaomi ama roborock daha iyi
Zynpesila senaeldemir merhaba hem süpürüp hem silme yapınca nasıl oluyo temiz oluyo mu nasıl yapıyosunuz ?
poyrazarelinannesi Denizdengelen ben roborock S5 max kullanıyorum. İmkanım olsa s7 alırdım. Her seferinde toz haznesi boşalt, suyu boşalt yoruyor çünkü. Ama evi temizlemesi on numara.