Birkizannesi123 Ev süpürmek bazen zulüm gibi geliyor kızım perişan ediyor almak istiyorum ama pişman olur muyum bilmiyorum
Alpmommy_ Birkizannesi123 bence pişman olmazsınız ama benim bebeğim robot süpürgeyi rahat bırakmıyor peşinden koşuyor üzerine çıkıyor o yüzden garibimi çalıştırmıyoruz 😂 bence robot dan ziyade dyson süpürge daha büyük rahatlık ikisinden birini alacak olsam dyson alırdım
miraytan Birkizannesi123 alınana kadar gereksiz saçma bi cihaz gibi geliyordu ama aldıktan sonra ne kadar büyük bi ihtiyaç olduğunu anladım bence herkesin evinde olmalı.
Birberenannesi Birkizannesi123 1 robot süpürge 2 kurutma makinesi evdeki konforumu yüzde 1500 arttırdı. Almadığım günlere yanarım 🚬
yagmure17 Birkizannesi123 iyiki almışım canım benim 😂 çalışırken hamileyken şimdi bebekle elim kolum oldu
12345es Kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim. Roborock s8 Sonic benimki. Hem süpürüyor hem halı tanıma özelliği var halının üstüne gelince mopu kaldırıyor. Her yer tertemiz 🙃
Birkizannesi123 12345es ay teşekkür ederim bende Philips 3000 serisi ve roborocks q7 arasonda kaldım sonra almasam mi diyorim yorum çok okuyorum tabiki ama aklıma gelir mi pişmanlık dedim teşekkür ederim 🙏
MeetJoeBlack 12345es ay biraz anlatır mısınız bu marka ve modeli ? Bir de benim mobilyalar biraz alçak ama bu model kaç cm yüksekliği acaba ?
Birkizannesi123 Alpmommy_ teşekkür ederim, ya artık kendi gücümü kullanmak istemiyorum 😂😂😂 gönül ister ikisinide tabikide
motivasyonsuz2 Hayatımda aldığım ennnnn mantıklı şey olur kendisi. Bende roborock s5 Max kullanıyorum. Elim ayağım kolum böbreğim her şeyim olur😂😂 ben sildirme yapmıyorum halı algılamıyor tek kusuru o olabilir, ama hiç önemli değil☺️
Birkizannesi123 motivasyonsuz2 ayyy teşekkür ederim bende Philips 3000 serisi ne roborocks q7 Max arasında karar vermeye çalışıyorum
Prensesimmmasele GemlikZeytini bende almayı düşünüyorum ama uyguna bulmaya calısıyorum çok oahalılar malesef Gecen samsung fakir gördüm almya koruktum iyi çıkmaz diye
Glrmila Şöyle söyleyebilirim kizim bu hafta hastaydi onunla ilgilenmekten ev supurmeyw fırsatım olmadi 6 gun boyunca hergun robot calistirdim. Aksamdan evi topluyorum sabah biz mutfakta kahvaltimizi yaparken tum odaları süpürüyor mutfaktan ciktigimizdada en son oraya yolluyorum oldu bitti. Onun haricinde dyson da var 1 gün kendim supursem diger gün robot calistiriyordum dönüşümlü hallediyorum. Robot kapi arkalari ve dip kosede cok basarili degil ama pratik kurtarici dysonda kucagimda kizimla az ev supurmedim cocuk sonuçta suandada elinden birsey dusse kirinti vs dert etmiyorum aninsa dysonla müdahale edebiliyorsun.
Busra986532 Birkizannesi123 annem kardeşim ben kullanıyorum günlük açıyırum inanılmaz memnunum eşim evlilik yuldönümü hediyesi almıştı
Birberenannesi Birkizannesi123 xiaomi vacuumm2pro. Ama yer sildirmiyorum ıslak paspasla halıların üstünden geçmesin diye ama süpürmesi harika.
Glrmila Birkizannesi123 biz robot süpürgelerin ilk ciktigi donemlerde almistik xiaomi vacum mop 1 c 2 in