Hanımlar oğlum 15 aylık neredeyse bütün bebek deterjanlarinı denedim ama yok bi lekeyi çıkarırsa diğeri mutlaka çıkmıyordu bunu e bebek sitesinde gezinirken gördüm yorumları iyiydi deneyeyim dedim efsane bir şeymiş ya geçmiş lekeler ,yemek lekeleri, zibinlardaki💩 lekesi ve elbiselerde nemden dolayı olusan küf lekesini bile çıkarmış kısaca lekeli hicbir elbisemiz kalmadı diğer ürünlere göre fiyatı da iyi alın aldırın bence bi şans vermelisinizz e bebek mağazasında satılmiyor galiba ben 2 farklı e bebeğe baktım yoktu sadece internet sitesinde var sanirsam
Ben kovanın icerine 3 yemek kaşığı deterjan koyup üzerine ketılda kaynattığım suyu doktüm üzerine de banyodan sıcak su doldurdum ve elbiseleri teker teker içine bastım hepsini koyduktan sonra detarjanın dağılması için biraz karıştırdım elbiseleri yıkar gibi yaptım 1 gece öğlene kadar beklettim sonra sulu halde makineye attım diğer az lekeli elbiselerle beraber ve 1 kaşık büyük göze deterjan döktüm illa kullanan vardır bende işe yaramadi diyen olursa diye nasil yıkadigimı belirtmek istedim