canos 3 haftalık bebeğim göğsümün üstüne yatırınca uyuyor yatağına yatırınca uyanıyor bu durumu yaşayan var mı
Artemiss_ canos 1-2 ay öyle geçti normal canım. Senin kokun tenin ona rahat geliyor yarım kundak ya da uyku tulumu ile yatırın belki durur ama daha coook küçük normal 😍
yagmure17 canos ilk 3 ay gece gündüz koynumda uyudu 3 ayı bitince beşiğine döndük şuan 4 ay 10 günlüğüz beşiğinde uyuyor :) Herkes kucağına alıştırma bidaha inmez dedi ama dinlemedim pişmanda olmadım 😊
adel18 canos 2aylıgız suan koynumda yatıyor bir ara sırt üstü yatmıyor diye doktora götürecektim bu çocuğun sırtında bir şey mi var diye 🥲 ama bizim bebeklerimiz böyle kucağımda uyuduğu gibi yatağında yatmıyor çok yorucu ama hep bu zamanlara dönemeyeceğimi düşünüp sabrediyorum
Umay-gmz canos 3,5 aylık bebeğim şuan öyle, hatta şuan yan şekilde kuru kol kemiğinde yatıo,işl zamanlar öyleydi sonra düzeldi bi kaç gündür yine böyle,
canos Artemiss_ çok teşekkür ederim canım sonrasında alışır beni bırakmak istemez mi diye düşünüyorum 4 ay sonra işe başlayacağım çünkü
canos yagmure17 aynen banada herkes öyle diyor kucağa alıştırma diye 3 ay sonrada işe başlayacağım acaba alışır da ilerde zorlanır mıyız diye düşünüyordm vallahi rahatlattın beni çok teşekkür ederim ☺️
Umay-gmz adel18 doktorumuza sordum sırt ğstü yatıramıyorum die, yüzükoyun yatmayı seviyordur belki dedi hayta bu spruyu sorduğum için dalga geçti benimle
canos adel18 kusar boğazına gider diye ben hiç sırt üstü yatıramıyorum korkuyorum ya reflü yatağında yatıyorum ama yine de kusar diye korkuyorum
yagmure17 canos hep bu zamanlar geri gelmeyecek mantığıyla ilerliyorum ben ya sende sıkma canını kulak verme ♥️