Egenin_pamugu Sma optipro, Aptamil, Bebelac, Bebelac gold, hipp organik HARİÇ, kusturmayan doyuruculuğu olan gaz kabız yapmayan hangi mamayı önerirsiniz anneler sma comfort almayı düşünüyorum ama tadı nasıl bebeğine veren varmı
incinmissindedii Egenin_pamugu sma Comfort gaz ve kabız yapmıyo ben memnunum. Ama tabi her bebekte mamalar farklı etki yaratıyor. Mesela aptamil bizde gaz ve kabızlık yaptı ama yengem aptamil kullandı ne gaz yaptı ne kabızlık. Her bebeğin gelişimi sindirim sistemi farklı oluyo. Bana bebek hemşiresi sma Comfort gaz ve kabız yapmıyo dedi bizde yapmadı şükür. Bence sizde bebeğinize deneyerek doğru mamayı bulabilirsiniz. golden goat da Bi arkadaşım kullanıyor oda çok gaz yaptığını söyledi bebeğine
zeynepkanat Kesinlikle golden goat keçi sütlü öneririm mama köpürmüyor gaz yapmıyor kabızlık yapmıyor aksine gaz ve kabızlık sorununu çözüyor çoğu bebekte tadına bayılıyor bende kızıma kullanıyorum
Esilaninannesi_ Biz aptamil ve hip kullandik ikiside gaz ve kabiz yapti sma optipro ya gectik memnunuz