ipeklihayat Kızım 4 ay 24 günlük haftaya cumartesi tam 5 aylık olacak. 1- sizce kundak yapmayı bırakayım mı çünkü uyandığı zaman hep iki kolu da çıkmış oluyor bu bir işaret mi? 2- kanguru kullanımı için erken midir daha ve önerdiğiniz rahat bir kanguru var mı?
Unicorn67 ipeklihayat bence kundak yapmayı bırakın sanki geç bile kalmissiniz ben 4.aydan itibaren kanguru kullandım bir sıkıntı olmadı çok şükür
Abaegrk ipeklihayat doktor 6 Aydan önce omurga yapısına zarar verebileceği için bize kanguru kullanmayın dedi bekliyoruz o yüzden
ipeklihayat Unicorn67 4. Ays girdiğimizden itibaren fark ettim hep kolunu çıkarmaya başladı hatta bazen çıkarırken zorlanınca ağlayıp kendini uyandırdı desene ben o zaman bırakmalıymışım😀
Egenin_pamugu Baby plus kanguru aldım bel destekli 4 aylık bir kez kullandık pek hoşlanmadı, kullanın bence bi sakıncası olmaz
ipeklihayat Egenin_pamugu bizde de ondan var. Umarım sever çünkü değişik bi bebe emzik yığdım eve hiçbirini almadı, ana kucağında çok durmaz bunu sever inşallah 😀😀
Unicorn67 ipeklihayat 🤣 evet bebeğiniz size anlatmaya çalışmış ilk 1-2 ay kundak yapiliyor diye biliyorum daha sonrası için hareket etmesi gerekir ben 1 aydan sonra alt pijamalarini bile patiksiz tercih ettim hep rahat hareket edebilsin diye