Aylabs1 Kızlar bir sorum olacak. 4. Aya girdik sayılır bebeğim çok gazlı ve ara ara kabızlık sorunu yaşadığımız için bu süreçte bir kaç mama denedik en son aptamil comformili tercih ettim.şöyle ki aptamilin normal olanlarından ve ya önerebilceğiniz bir mama var mı. Şu sıralar. Gazımız azaldı haliyle. Hep mi comformille devam etmeliyim. Bu arada kilomuz 6kg 100 gr boy 65 cm. Doktora gittiğimde biraz daha iyi olabilir demişti. Meme+ mama Gidiyoruz
Omerasaf38 Aylabs1 gazı azaldıysa mamana devam et canım kilo alımın diğer ay bakarsın normal fişe devam edersin uok kilo almadıysa değiştirirsin mamanı
Aylabs1 Omerasaf38 aynen canım. Gazı azaldı şükür. Comformil heryerde yok olmadık anda bitince hani x bir mama alsam sıkıntı Yaşar mıyım diye düşündüm
123izel_ Busrakumsal bizide kabızlıktan hipp kurtardı. 1 bucuk ay uğrastık bisey fayda etmedi ama hipp 👍👍
Aylabs1 123izel_ hippte kullandım onda da sorun olmadı sadece 1 aya yakındır comformil kullanıyorum artık sabitlemek istiyorum. 😌
ozlemguzel conformil gazlı bebekler için güzel bir mama, zaten gaz sancıları 6. aydan sonra geçiyor o zamana kadar conformile devam edin sonrasında aptamil 2 ye devam edesiniz. bu arada conformil 1 yaşına kadar zaten kullanılabilir, 2 numarasıda var zaten
Aylabs1 sbldmr123 bu şekilde aydınlanmamda iyi oldu bu mamalarla başım dertte hep bir türlü tutturamadım
sevgiyilmaz [bilinmeyen] normal aptamille conformili karıştırıp verin bir müddette yavaş yavaş normal mamaya geçişi sağlayın böylelikle