yenianne01 elisannesi ben almadım canım Özel şeyler…Sadece 3 gün kuralına dikkat ederim,pütürlü yediririm,Süt,bal,çilek bunlar yasak 1 yıl yedirmem Onun dışında özel bişey yapmam büyük kızımda çok çektim bu konuda çünkü Sürekli yemek reddi yaşadık
yenianne01 elisannesi sadece tereyağ,zeytinyağı,pekmez ,yoğurt ve yumurtayı köyden alıyorum teyzem köyde oturuyor ineği tavuğu üzüm bağı var kendi yapıyor bana veriyor …
Kuzularinanasi elisannesi ben hic bisey almadim.pirinc unu irmik hic kullanmadim.normal ne yiyorsak oyle verdim.tadim surecinde de mevsiminde ne varsa sebze meyve onlari verdim blw usulü.
Hiilyuss elisannesi ekstra hiçbisiy almadım direk başladım. Cok püre khaline getirme demisti doktor sadece çatalla ez demişti basta. Öyle yaptım. Sadece tuz şeker baharat yok onun dısında her sey normal😂 bizler nasıl büyüdüysek öyle büyüsünler organik nereye kadar verilebilir lki bu devirde
aslaninannesiiii Canim ben bebek zeytinyagi aldim og naturalden Irmik ve pirinc ununu makarna lutfenden Keci yogurtlu bebek tarhanasi ve keciboynuzu ozunu de asci anneden.
Maviim elisannesi Ben hepsini aldım ama gerçekten kullandığım sadece yulaf unu oldu yulaf unuyla muhallebi yapıyordum. İrmik sevmedi kızım. Pirinç unu da zaten yararlı bir şey değil 1-2 kere kullandım sadece yani bizim için yulaf unu dışındakiler gereksiz oldu komşuma vermiştim sonradan. OG markasının almıştım. Bu arada ben milleti dinleyip bazı şeylerde püre yapmadım çatalla ezdim ama hata etmişim bebeğim buna daha hazır değilmiş ve tiksindirdim onu sonra uzun bi müddet uğraştım hiç bir şey kabul etmedi sonra püreye döndüm püreye iyice alışınca kademeli olarak pütürlüye alıştırdım. Sakın kimseyi dinleme bebeğine göre hareket et zaten denediğinde anlarsın yiyebiliyor mu yiyemiyor mu ama baştan pütürlüye alıştır sonra yemez cümlesi tamamen yalanmış yani test etmiş oldum bazı bebekler için belki geçerlidir ama bizde olmadı her şeyin bir sırası vardır.
elisannesi Maviim çok doğru gerçekten her bebek farklı benim kız pütürlü yiyor umarım tiksinmez ben de tadımı bitirdim karıştırma da bıttı oldu her yerde böyle ırmıkle filan tarif görünce sorayım demiştim cevabın bana açıklayıcı geldi çok sağol kuzum gerçekten 🌸