alparslan1_ Başlıyorum.. Hz. Mevlana ile aile terapisi okuyorum. Nevzat Tarhan’dan. Bence güzel tavsiye ederim insanı okurken dinlendiriyor.
yirmiikikasim23 Kizlar bebeleriniz kac aylik ya ben sonsuza kadar kitap okuyamayacagimi dusunuyorum acikcasi(2 ayligiz )
alparslan1_ yirmiikikasim23 7 aylık. Oyuncaklarıyla koyuyorum yere sıkılana kadar duruyor bende okuyorum. Isterim ki oturup bi kere de bir suru sayfa okuyayım ama bebeler ne kadar durursa artık :)
alparslan1_ Sontvbukucu ya sizin buraya yazmanız iyi oldu bugün aklıma geldiniz size şey soracaktım, bi postta tvnin zararlarıyla ilgili okuduğunuz kitapların resmini atmıştınız tekrar atar mısınız bende almak istiyordum onları❣
Tombikdonerartikcokpahali Eşim işten geldi yemek yedik o aldı çocukları yatak odasında oynatmaya, ben de gönül dağı başlayana kadar Franz Kafka’dan dava okuyorum 😅 oh mis gibi hayat
3yasakadarsifirekran alparslan1_ Aynı anda 2 kitap okumaya çalışıyorum Montessori Çocuğu / Simone Davies Doğru yiyecek, Sağlıklı çocuk / Kelly Dorfman
Sontvbukucu alparslan1_ tabii ki :) mavi olan norobilimsel olarak gelisim odaklı bir kitap ama her konuya değinmiş beslenmeye kadar. Genel konusu ekran degil ama çok sevdiğim bir kitap. Ben de arkadasimin önerisiyle almistim.
Avesila alparslan1_ Mete Aksoy - Savaşçının Dokuz İlkesi’ne başlayacağım. Eşimin oku ısrarlarına dayanamadım artık başlayayım diyorum. Jane Austen - Gurur ve Önyargı dün bitti.
BellatrixLestrange alparslan1_ yuzuklerin efendisi ikinci kitap ama yorgunluktan 2 sayfa okuyup uyuyorum bu aralar o yüzden bitmiyor 😬