Themom_ Kızım 9 ay 3 günlük dün taze enginar almış annem 3 tane kücük boy kızıma vereceğim ama bana bir tarif verebilir misiniz bebeğinize nasıl yapıp veriyorsunuz? Bir de problem olmaz değil mi enginar versem?
Lolik Themom_ zeytinyağli portakalli kendime yaptığım gibi yapıp veriyordum o aylarda sadece tuz koymuyordum
Yarim_Kilo_Kiyma Themom_ Enginar verebilirsiniz ama şimdi mevsimi değil ki 🌸 Ben bol zeytinyağlı, soğanlı yapıyorum
berikomoms Themom_ canım enginar bağırsakları çok çalıştırıyor çok verme :) sen sanırım yemeğini soruyorsun ben haşlayıp küp küp doğrayıp soğanla salçayla kavuruyorum azıcık su koyuyorum zeytinyağlı yapıyorum çok güzel oluyor kızımda çok seviyor benimde bitti enginarım 40 tane almıştık bide :)
Themom_ Yarim_Kilo_Kiyma ocak- nisan ayları arası yazıyor mevsimi için 🤷♀️ Bende öyle yapacağım oluyormuş ekstra bir seye gerek yokmus:)
Themom_ berikomoms yani hepsi olur ilk kez vereceğim çok yararlı olduğu için pazarada gelmişken annem almış yapacağım bakalım teşekkür ederim tarif icin💐