Gizmokzilla Papatyasever bebekten bebeğe değişir, benim oğluma sadece yeşil fasülye gaz yapmıştı kuru fasülye nohut bile gaz yapmadı. Deneye deneye öğreneceksiniz ✨
kucukprensannesi Papatyasever ay bende yedim inşallah yapmaz normalde gazlı bebeğimiz çok severim gaz yapar mı diye düşünmemiştim 😁
melegim71 Papatyasever yapisal olsa gerek kizim cok gazli bi bebek degildi. Bende yerdim bi sorin olmazdi herseyi yedim yani ama gunlukte bi bardak kimyonlu su icerdim süt olsun diye belki ondandir bilmiyorim
Papatyasever kucukprensannesi komşum getirdi incecik sarmış ne güzel olmuş yarısını yedim yarısı kaldı bakışıyoruz resmen 😥 normalde bebeğim çok gazlı her emzirdiğimden sonra mutlaka gazı var 42 günlüğüz 15 günlükten beri gaz sancısı çekiyorum 😮💨😮💨
Mete1- Papatyasever bebeklerde ki gaz hiç bitmiyor ki canın ne çekiyorsa ye bence.ben yemek konusunda dikkat edemedim zaten yemek yapacak zaman bulamıyor ki insan ne varsa onu yiyor.
Papatyasever melegim71 tane kimyondan içtim hep ama bana mısın demedi sizde mi tane kimyon yoksa toz mu yapmam gerekiyor bilemedim siz nasıl içiyordunuz
sokaklahmacunuu Papatyasever ben cok kasmadim yedim herseyden cok sukur ek gidayada kadarda gaz sorunu olmadii