Songul_hamza Üç buçuk aylık oğlum ne gece dgru düzgün uyur nede gündüz gündüz neysede geceleri zorlaniyrm artık 11 de uyuyo birde uyandı o saate beri salliyrm bnm gbu olan var mı bebekerinjzin uyuması için ne yapiyorsunuz
BerilinAnnesi61 Songul_hamza 6 ay 10 gunluk hayla ayaktayiz ve gunduz uykusuda sadece 19 dk uyudu gerisini sen hesap et
Gizemderinlina Songul_hamza canım bi uyku rutini olusturdun mu mesela her akşam yıkayıp masaj yapıp pijamasını giydirmek gibi ?
Esiladuru Songul_hamza gece 2 den asagi yatmiyor gerci bu gun sabaha kadar uyumadik 😁 dis cikartiyor huysuz uyku yok dinlenmek yok herseye agliyor yemeden icmeden kesildi bizede onerileriniz varsa cok sevinirim
neseli-anne Valla benimkide oyle kardeşim 50 gunluk bebeğim çare şu emziren anne oldugun için ilk eşini koycaksın başına sallayacak sen uyuacaksın sonra nöbeti devralcaksın
Songul_hamza neseli-anne canım eşim vardiyalı çalışıyor gece evde olduğunda bakar uykusuzluk artık bni bitirdi ailemde burda yok yardımcı olsun
Belinay15 Bizde nerdeyse 7 aylık olacağız 1 saat demeden uyanıyor yat kalk sersem gibi oluyorum bende sürekli uyanıp emzirip sallıyorum
neseli-anne İki gündür 1 cay kaşıgı kımyon u bı bardak suya atıp kaynatıorum sonra suzup ılıkken bebegıme ıkı cay kaşıgı verıyorum gerı kalanını ben ıcıyorum sankı gece bıraz daha rahat gaz cıkartıo denemenızı tavsıye ederm
Songul_hamza neseli-anne gaz problemimiz yok aslında ama rahat uyuması için verebilirim kimyonu gazliyken çok veriyordum anason da işe yarar mı acaba bilginiz var mi
Deniz09 Songul_hamza benim eltim denemisti onun bebegide uyumuyordu hic faydasini gormedi onlar tek careyi arabayla gezdirerek uyutuyorlar di . Bebek arabasina bindirip evin icinde gezdirmeyi deneseniz
BerilinAnnesi61 Songul_hamza ayniyiz canim artik ben takmamaya basladim anı degerlendirmeye bak şu saat oldu hayla yemek yemedim en son dun sabah esimle kahvalti yapmistim düşün artik elden birsey gelmiyor
Gizemderinlina Songul_hamza canım bizim doktorumuz hep der ki banyo yapmaktan asla hasta olunmaz die her akşam uykudan önce yıka masaj yap pijamasını giydir ohh mis giibi oda akşam oldugunu kesintisiz uyuması gerektiğini anlasın
Gizemderinlina Songul_hamza zamanla olur canım ya hemen olmaz ki hergün aynı şeyleri yapsan bence düzene girer