Busrabsr Kizlar öğle uykusuna yatmış tim birden bebeğimi emzirmek için kalktım gecemi gündüz mu bilemedim hiç birşey hissederdim çok tuhaf oldum ama çokda korktum aklımı yitirdigimi düşündüm neden olmuş olabilir acaba
Rez Busrabsr ikindiden sonra uyunursa böyle olunurmuş, Allah korusun ikindi ve akşam namazları sırasında uyumayın,
mobesebesir Busrabsr öğlen bilmiyorum ama ikindi vakti yatmamak lazım özellikle güneşin battığı vakitlerde kıraat vaktinde annem hiç izin vermezdi uyumamıza zaten uyuyunca da mal gibi oluyordum Bi kere iki gün yattigimi saniyordum
ZZeynepsss Rem uykusu oluyor çok normal benim yengemde yasamisti aynısını kaç çocuğu olduğunu unutmuştu 😅
Alerjikrinit Busrabsr bence akıl sağlığımızı korumadan ayakta kalabilmemiz bile mucize aşkım o kadar yorgunluk o kadar sorumluluk valla bak. Normal yani yorgun uyumuşsundur
Tombikdonerartikcokpahali Ay ben de geçen akşam üstü uykuya daldım birden kalktım tüm kapıları açtım annemi arıyordum namaz kılıyor ama nerede kılıyor diye. Ama annem yok ki evde 😅 o kadar tuhaf oldum ki gerçekten toparlanamadım baya kafayı yediğimi düşündüm 🥹