Fdme Aminehumamoms isciliksiz diyorlar ama heosinde de var bilezik uzun zamanda para kazandiriyor yani heme alip satmayin
AlfaAnne Aminehumamoms bu ekonomide, hediyelik olacaksa da yatırımlık olacaksa da, külçe altın almanız her açıdan kâr sağlayacaktır. 5,10 gram şeklinde boyutları mevcut. Bilezik, yüzük, küpe vs. takı kategorisinde artı-eksi oynama mutlaka olacaktır.
sevdazekiidriskagan Aminehumamoms burma bilezik bence yıllarca hem modası gimedi hem değer kaybetmedi
Mlkmstf Aminehumamoms alış satış arasında fark var mesela siz gramı 1900 e almışsanız satarken ikinci el olmuş olduğu için sizden alışı 1888 gibi bir rakam olur
Mlkmstf Aminehumamoms burma Ajdar bide Trabzon’da işçilik yok diğerlerinin hepsinde gram başına 20tl 30 gram alırsanız mesela 600 işçilik verirsiniz o yazıklarımda işçilik yok
frappuccino Aminehumamoms kaşsız Erzurum burması al birikim için düşünüyorsan. 5 yıl boyunca hiç kolumdan çıkarmadım, 100 gr dı. Ev aldık bu yıl sattım. Değer kaybetmiyor asla
asel3107 Ajda bilezik bu ara moda ince bir bilezik şık da duruyor sanırım en az 10 gram oluyor daha fazlası var mıdır bilmiyorum
Aminehumamoms asel3107 evet çok karşıma çıkıyor biraz ince vurunca falan darbede ezilirmi diye düşündürttü bana
Mlkmstf Aminehumamoms bilezik satış 1902 idi galiba cuma günü şuan borsa kapalı pazartesi ne olur bilemem ama 1902den 100 gram 190.200 yapıyor