Birdunyabircennetannesi 2 kedim var kumundan çıkarken her yere saçıyorlar cidden günde kaç kez süpürüyorum banyoyu ama cidden bu durum sıktı Kedi paspası işe yarıyor mu?
Ozgee59 Birdunyabircennetannesi işe yaramıyor. Bende de 2kedi var günde kaç kere kumun etrafını süpürüyorum belli değil. Bitanesi kum kabının içinden birden fırlıyor o yüzden her yer kum oluyor. Kediyi eğitmek mümkün olmadığı için kabullendim o şekilde onu da 😁
balikbiranne Birdunyabircennetannesi kesinlikle işe yarıyor Büyük boy alın, uzunlamasına yerleştirin ki daha çok adım atma şansı olsun kumunu atabilsin. %70 oranında azaltıyor diyebilirim
sirinpatates Birdunyabircennetannesi sipariş vermiştik dün geldi valla büyük boy aldım hatta bir tane daha alabilirim etraf hep kum oluyordu böyle azalacak gibi iki kedi var bende yavru
birinsan14 Baya azaltıyor ama tamamen kesmiyor. Ama almanızı tavsiye ederim yine de. Ben banyonun en ucuna koydum hem paspas biraz engelliyor hem de banyodan çıkana kadar dökülüyor baya azalıyor banyonun dışına çıkan kum.
Birdunyabircennetannesi birinsan14 Anlayamadım tam olarak iki kedim var tek tuvaletleri var Dışarıya çok döküyorlar
birinsan14 Birdunyabircennetannesi iki kedi olunca ikisi özel alan istiyor ondan da çok dağıtıyorlar biz görmüyoruz ama orada bazen kavga edebiliyorlar. Ben o yüzden ikisinin kendine özel alanı olsun diye veteriner önerisiyle ayrı ayrı tuvalet aldım. Gerçekten kendileri belirlediler ikisi de ayrı giriyor birbirininkine girmiyorlar. Yan yana olmasına rağmen. Girse de sorun olmaz da dağıtmalarını çok azalttı.
Birdunyabircennetannesi birinsan14 Aaaa acaba o yüzden mi biri tuvaletini kapatmıyor Ve biri özellikle dağıtıyor diğeri çıkarken çok az döküyor
Birdunyabircennetannesi Ozgee59 Evet biri özellikle yapıyor pata küte çıkıyor ve pisliğini kapatmıyor aynı şekilde o da
Ozgee59 Birdunyabircennetannesi yani öyle olunca paspas bir işe yaramıyor işte. Belki biraz azaltıyordur ama yine bütün eve yaymayı başarıyor bizim kedi
Kedilivebebeli1 Paspas kesinlikle büyük oranda azaltıyor ben günde bir defa süpürüyorum yeterli oluyor , önüne ıslak bezde koyabilirsiniz ben yapmadım ama yapanlardan işe yaradığını duydum