Leylaadar Merhaba arkadaşlar adetim 6 gün geçti evde test yaptım pozitif çıktı cuma sabahı kan tahlili yaptım beta 5 çıkmış ama cuma akşamından beri kanamam var şuan acil doktora gidemiyorum. İnternetten araştırıdığmda normal yazıyor bu şekil yaşıyan varmıdır
Rwerdst Leylaadar normal değil tabiki. Hastaneye gidin düşük yapıyor olabilirsiniz. Betanız da adet tarihinize göre düşük değerde malasef. Geç döllenme vs olabilir üstüne görme olabilir. Normal olan lekelenmedir kanama değil. Kanama alanından dolayı 5 ay yattım ben hamileliğimde. O yüzden gidin derim
[silindi] Leylaadar Normal değil bu durum. Yani büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşıyorsunuz. Hem değeriniz az hem kanama var hemde tam gebeliğin regl olarak atılma tarihi. En acilinden acile gidip kan verin.
elifgrglu Leylaadar merhaba benim beta sonucum 350 ydi ve kanamam başladı dış gebelik geçirdim aynı şekilde arkadaşımda düşük yaptı beklemeden gidin en azından bebek büyümeden ameliyat yada kürtaj gerekmesin Allah korusun inşallah sağlıklıdır ama başıma geleni söylemek istedim 🌸
1sirinannesi Leylaadar Çok geçmiş olsun muhtemelen kimyasal ya da düşük olabilir, ama sizin bir doktora gitmeniz lazım.