EgemenAtam Kizlar ozellikle kolay baglanan kanguru almak istiyorum tek baktigim icin.8 bucuk aylik oldu oglum sling zorluyor artik
hunilimomm EgemenAtam ben ikisinde de mamadush baby kullandım benim zamanımda tek yonluydu şimdi çift yönlü olanı çıkmış tek başıma baglayip kullanıyorum eger çocuğunuz kiloluysa bir tık bel ağrısı yapabilir yada bende yaptı bilmiyorum 😂
hunilimomm EgemenAtam ben hep tek bağlıyorum ilk zamanlar korkuyordum ama.somda alıştım pat pat hemen takip cikartiyorum
EgemenAtam KayraVeAnnesi_06 ya onun yorumlarina baktim da tek takmasi cok zor felan yazmislardi.Gerci kisiden kisiye degisir zorluk
KayraVeAnnesi_06 EgemenAtam Küçükken ayakta takıyordum ağır olmadığı için ağırlaştığında oturmaya başladığı dönemdi Kucağıma oturtup bağlıyordum ben zorluk çekmedim
bseydas KayraVeAnnesi_06 bende almayı düşünüyorum ama hala kararsızım bebeğim 2 aylık onunla otobüse binip gezebilir miyim ya da bir pazara çıkabilir miyim acaba
KayraVeAnnesi_06 bseydas Tabiki bende üç aylıkken almıştım ve o şekilde kullanmaya başlamıştım Gayet kullanışlı ve pratik oluyor ben 8. Aylık olana kadar kullandım düşünüyorsanız tavsiye ederim 🙏🏻