ayatmaca Merhabalar, İkiz bebekleri olanlar bakıcıları için ne kadar ücret ödüyorlar? Bakıcı tek bakabiliyor mu çalışma koşulu nedir bilgi verebilir misiniz?
Cinarinannesi23 ayatmaca benim arkadaşım İstanbul Avrupa yakasında 21500 TL veriyor yeni bakıcı tuttu tek çocuk. Yol parası falanda içinde
Sevvaldal ayatmaca ikiz bebeklere hamileyim. Bskıcı aramaya başladım. Şu ana kadR gelen adaylar hep 1200 dolar+izin parası. Ben 1 yatılı 1 haftada en az 3 gün gündüzlü tutucam Allah izin verirse🙏 yemek ve toparlama işini gündüzlü gelene yaptırıcam.
tedbea Cancanlar bi nevi annelik yapıyor aslında. Fiyatlar hakkını vermeli diye düşünüyorum. Çocuğunuza siz yokken gözü gibi bakıyor sonuçta, hakkı😊
Sevvaldal Mommlk henüz bulamadım maalesef. Bir ajans aracılığıyla görüşmeler yapıyorum. Hatta az önce bir filipinli ile görüştüm.
tedbea lidokain bakılacak kadar bakılmasını 3-4 yaş gibi işe dönülmesini doğru buluyorum kendimce. Kreşe verilebilir daha güvenli. Hem sizinle doya doya vakit geçirmiş olur birwz daha sıkın dişinizi
lidokain tedbea evet bende böyle düşünüyorum. Nobetli karmaşık bir iş düzeni var bizim maalesef hemşire olduğum için bakalım hayırlısı ne olacak zaman gösterecek