YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Merhabalar sorum başlıkta. Bebeğinizin göz rengi değişti mi ? Değiştiyse hangi renkten hangi renge döndü ve kaçıncı ayda tam olarak belli oluyor.
dilarayldrmm35 YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ilk doğduğunda lacivertti 6.ayda ela oldu Şuan 8aylıgız açık kahveye döndü ağladığı zaman güneşe çıktığı zaman elaya dönüyor baba tarafı hep mavi ama 😂 anne tarafı da hep yeşil ela bakalım ortaya nasıl bişey çıkacak 😂😂
kahrolsunDunya kizimin degisti acik maviden elaya döndü ama hangi ayda dondugunu hatirlamiyorum suan 1 yasnda
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU kahrolsunDunya 1 yaşına kadar değişebilir mi o zaman yoksa belli bir aydan sonra değişim duruyor mu
kahrolsunDunya YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU benim oglumda mesela mavi renktir gözü suan 5 yasinda. surekli dönebilir dediler hep ama hep aynı kaldi. bence cocuktan cocuga degisebilen birsey bunlar. ilk 1 yil önemli bence
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Merveeofs ya benim bebeğimde 5 aylık değişmeye başlasa ufacık da olsa belli ederdi değil mi kendini
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU [silindi] benim bebeğiminde inşallah sağlıkla böyle kalır göz rengi çok seviyorum 😍
YagmurGuness Doğduğundan beri masmaviydi şu an 9 aylık 6-7. aydan sonra hafif yeşile çalmaya başladı. Mavi yeşil arası bi mavi şu an. Daha değişir mi bilmiyorum 🥲 aile de hep renkli gözlü
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU YagmurGuness bizim genetikte de çok renkli gözlü var bebeğimde öyle gibi ama değişir mi bilemiyorum işte 🥹
Ececiiim YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU doğduğundan beri masmavi 10 aylık hala öyle. Bizde renkli göz çok her iki tarafta da. Artık böyle kalır diyor herkes🙂