seboss35 Robinim kız siz kaçta uyanıyorsunuz 😂 daha kahvaltı yapcaz oğlumla Akşama da dünden mercimek çorbası ve pilav var yanına da etli sulu patates yemeği yapıcam
mobesebesir Robinim dün bezelye yedik bugün De ya yeşil mercimek yemeği yada annem kabak gonderirse mücver
ayse74fe Sabah kahvaltısını yeni yaptım karnım tok aklıma hicbirsey gelmiyo bi mercimek çorbası var az da kızaricak hamsi heralde bide salata yaparsam tamam 😀
dorugunannesiii ayse74fe Valla bende de aynısı var dünden mercimek çorbası azda hamsi var kızartacağım 😂
12345678fatma Robinim ruyamda köfte gordum kizartiyordum et köfte gordum hamileyim bide 5 aylık büyük ihtimal gidip köfte alicam köfte patates kızartması şehriye çorbası yaparim ruyamda görmeseydim yediğimi yapmazdım sanirm hahahha iştahla yiyiyordm ruyamda
Zumra_Fatma Robinim ben ölmezsek ins onumuzdeki haftanin yemeklerini de ayarlafim listeme yazdim haftaya kadar kafam rahat ahhaha aksam da kuru fasulye pilav havuc dalatadi acaba bunlar dursada cörek de cay icesim var bakalim
Aslananne1 Robinim bugün kuru fasulye Salata kısa ve öz 🤣 pilav yapmayacam valla yorgunum bugün bebem gece hiç yatmadı 😑
Mikoiledikonunannesi Robinim dün akşam saolsun kaynım mangal getirmişti yaninada pilav var eşimde gelcekmis mercimek çorbası yaparım bide Makarna salata düşünüyorum orucluyum bugün canım herseyi istiyor 😄
_tosbiginannesi_ Robinim tarhana çorbası , karışık kızartma , cevizli revani ☺️ Bizim menüde bunlar var 🌸
frappuccino Robinim sebzeli tavuk haşlama, pirinç pilavı, ıspanak kavurma, salata 🌸Tatlımız da dünden şekerpare.