binnur64 bebeğime eşim akşam portakal vermiş ben mutfaktayken sonra kızdım ama şimdi sabah olunca baktım yüzünde hafif şişlik var, portakal yüzünden mi olmuştur başına gelen var mı bi de kendi kendi iner mi acaba
Sedaaa55 binnur64 canm alerjisi olabilir bikaç gün vermeyin bikaç gün sonra tekrar deneyin anca o şekilde anlarsın portakaldan olup olmadığını
Turunjukedi Portakal mandalina alerji olasiligi en yuksek meyveler asit itibari ile bizimkine de annem mandalina vermisti bir dilim agzina sıkmış hemen alerji olmustu ama vermemek lazimmis 1 hafta icinde ancak gecmisti
binnur64 Turunjukedi ya eşim dinlemiyo, diyorum mandalina portakal 1 yaşından önce verilmemesi gerekiyo diye benim yokluğumda hemen veriyo çocuğa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sedaaa55 binnur64 bişey olmuyor canm benim 10 aylık bende veriyorum suyundan felan ama çok vermeyin gaz olur diyorlar asitli olduğu için
Artemiss_ binnur64 ek gıdaya başladıktan sonra her şeyi verebilirsiniz ama 3 gün kuralı ile önce deneyin alerjisi yoksa verin meyveleri 8. Ayından beri veriyorum alerjisi çıkmadı şükür
binnur64 sipasiva bebeğim 3 aylıktan beri kakasını kendisi yapmıyo fitille yapıyo ancak ama kabız değil niye yapmıyo bilmiyoruz 3 doktor bile anlamadı🙁