Mehmetalininannesi01 Kızlar akşam üzerinden beri 38,5 39,4 ateş Dört saat arayla aferin ve dolven verdim bir saat kadar düştü sonra aynı devam etti başına ıslak bez koydum başka ne yapabilirim
3cocukluananingunlugu Mehmetalininannesi01 limonu sıkıp çorabın altını ıslatın ayağına gşydirin limonlu çorabı Allahın izniyle rahatlar.
neanladinyurdagull Mehmetalininannesi01 eklem yerlerine kasığına soğuk bez koyabilirsiniz ılık duş aldırabilirsiniz benimkide 1 hafta yatti 40 derece ateşle ne ilaçla geçti antibiyotik vs kullandık geçmedi 2 kez hastaneye kaldırdık 40 dereceyle
Vildankarakus Ilık duş aldır camları ac evin ısısını düşür çocuğu ince giydir örtme . Burnu tikaliysa açmaya çalış ama taşı çok küçükse bekleme acile git infulenza salgını var geçmeyen ateş onun belirtisi
Mehmetalininannesi01 Vildankarakus çok teşekkür ederim, burnunu açtım acile şuanlık götürme imkanım yok ama sabah erkenden mutlaka götürcem iyi geceler
dogadan01 Aynı durumdayız soydum yatırdım silmeye calısıyorum vücudunu ama cok zor 20 aylık 4 saat arayla calpol dolven verdim 1 saat anca düşüyor sonra aynı. Bende sabah götürebilirim sadece. Düşüncesiz misafir yüzünden oldu. Cocuguma ettim resmen vijdan azabı çekiyorum
ayse74fe Ortalıklarda çok pis salgın var ateşi gördüğünüz anda düşürmeye çalışmayın mümkün olduğu kadar çünkü bu salginda çocuğun ciğerlerine inmemesi için 48 saat ilk 48 saat çok büyük önem taşıyor
kukuliiii ayse74fe ne yapmalıyım peki erken müdahale olarak şuan alnından 37. 2 ama yastığa deyen tarafı boynunun arkaları 39.5 hastaneye götürdüm soğuk kompresle düşüyo diye geri yolladı bizii
ayse74fe kukuliiii ne kadar saçma ya ortalıkta rsv virusu salgın domuz gribi hat safhada şuan salgın yani soğuk kompresle düşüyor da altta yatan bi sebebini söylemeleri lazım bu ateşin
ayse74fe Mehmetalininannesi01 ateşle birlikte öksürük burun tikanikligi mevcutsa hiç beklemeyin başka hastaneye götürün
kukuliiii ayse74fe başka hast gittim antibiyotik ve hava ilacı ,alerji damlasıverdi kan röntgen temiz ama ateş düşmüyor hala calpol yaramıyo
anplt Bizimde düşmedi arkasına aşırı kötü bi öksürük başladı acile götürdüm antibiyotik şurup verdi ama faydası olmadı sadece ateşi düştü tekrar çocuk doktoruna gittim beş tane iğne verdi antibiyotik hastanelik olmasını istemiyorsanız iğnelerin hepsini bitirin dedi sizde bence bi çocuk doktoruna gidin şuan daha iyi 5 aylık bebeğim
Mehmetalininannesi01 anplt yarın götürcem acil bir işe yatamadım eridi bitti çocugum hareketli olan çocuk 5 gündür yatıyor sadece