Umay-gmz Perşembe akşam çiğ soğam vardo soğuk sandviçin iiçinde toplasan iki lokma, ana şuan gaz dancısından uyuyamıyor 3,5 aylığoz soğandan mı, bu kadar
Amineduru23 Umay-gmz hemen 40 cc su kaynatın kaynadığı anda içine bi tatlı kaşığı kimyon atın altını kapatın demleyip bi çay kaşığı şeker atın tülbent yardımı ile süzüp 20 cc içirin bebeğinize . İnşaAllah alır sancısını .
Mmad Umay-gmz doğumdan beri hiç dikkat etmiyorm yediklerime bence sizin o kadarcık yediğiniz gitmez gaz olarak. sltını üstünü değiştirirken soğuk alabilir her şey gaz yapabilir ama o kadar sopn yapmaz bence
Hul07 Umay-gmz soğan gaz yapabilir ama süt de yapıyor bana göre evham yapmayın bence. Bir bardak sıcak su içine bir çay kaşığı kimyon atıp demlensin onu için rahatlatacaktır bebek. Yediğiniz yemeklere koyun kimyon unutursanız gaz yapacak birşey yediğinizde bu şekilde yapabilirsiniz. Ayrıca çocuk o dönemde kendi gaz çıkarabilir gerçekten gazmi emin olun. Geçmiş olsun 🙏
incieylull Umay-gmz ee yani olcak şey mi. Bebeğe icirin yazmışda. Gaz damlası verin biogaiyasi falan yokmu
Umay-gmz Hul07 evet gsz ğroblemimiz bitmişti aslında, altına baktım saat 21:30 dan beri hiç çiş yapmamıştı, meme istdi nir saat olmasına rağmen verdim uyumuştu işimdi gebe uyandı biraz daha emdi uyudu anlamadım sütüm mü yetmiyor acsba
Hul07 Umay-gmz 4. Ay atak dönemi uyku gerilemesi sık emme olabilir bol bol su için. Bende irmik helvası un helvası sutumu arttırıyor onları deneyin isterseniz. Dış etlerini de kontrol edin dişten dolayı da huzursuz olabilir
Umay-gmz 1kizannesi63 2 saatte bir istiyor normalde , dün avm de emdi az eve geldik bir saate emdi sonra uyandı ağladı , dün bira sık oldu
1kizannesi63 Umay-gmz 2 saatte bir emzirmeye devam et sık sık emzirirsen daha bağırsakları gelişmemiş gaz yapar .
Nikita Umay-gmz bebek küçük. Her yer salgın hastalık dolu. Allah korusun Avm de hastalanmış da olabilir. Genel durumu kötüleşirse doktora götürün. Daha çok küçük. Bir şey içirmeyeceğinizi düşünüyorum zaten. Benim kızım da gazlı bir bebekti. Ben yesem de yemesem de gazlıydı. En sonunda dikkat etmeyi bıraktım. İkimiz de rahat ettik. Gaz damlaları bence işe yaramıyor. Onları da bırakmıştım aynı dönem
Umay-gmz Nikita aynen gaz damlalarını 50 günlükken bıraktım hergün masaj a başlamıştım gazı bitti şükür hiç gaz problemimiz yoktu dün gece oldu, Hatta emzirme saatine 3-4 e çıkarayım diyorum ama 2 saat dolunca istiyor
Nikita Umay-gmz sütünüz yağlı değilse acıkıyor olabilir. Beslenmenizde değerli şeyler tüketmeye çalışın.
Umay-gmz Hul07 12. Hafta atak olabilir demiştik ama 12. Haftada bişey yokmuş, atak dedikleri hızla büyüsüğünü hissedebiliyoeum zaten algıları açıldı baya ayakları filan hiç surmuyor sürekli kıpraşıylr birbirine sürtüyor ayaklarını😂hangi çorabı gitsirdiysem çıkardı
Hul07 Umay-gmz kuzum benim hepsi öyle benimkinin de 7 bitiyor pantolonun birini giydirirken diğerini çıkarıyor bakalım bizi daha neler bekliyor 🥲☺️