beyzaaismail Doğumdan sonra adet gecikmesi oldu mu sizde de karnım ağrıyor ama bir türlü gelmiyor nolacak böyle🤔😵💫
ikiprensannesi53_ beyzaaismail doğum yapalı 7 ay olacak hiç gelen giden yok kontrole gittm temiz denildi ama bilmiyorum bende olmak istiyorumm
SeverusSnape beyzaaismail evet oldu, doğumdan 10 ay sonra regl oldum ben. 1 seneye kadar düzensizlik normal karşılanıyor.
Deletedmom_110 beyzaaismail kızımda 22 ay sonra gördüm oğlum da 7 ay sonra bence çok kasmayın düşünmeyin zamanla oluyor🌸
Serap278 Canım ben yaşamadım ama doğumdan sonra bir sene adet olmayan arkadaşlarım vardı herkesin bünyesi farklı oluyor tavsiyem maydanoz soğan suyu gibi adet düzenleyen doğal şeyler deneyebilirsin
turkan2_ ikiprensannesi53_ bnde leknme dışında hale olmdm şaka gibi 6aylk oldu kızım🤣😀 menpoza girms gbi hisetym kendimi ya siz emziryomusnz
eflina Bende Doğumdan 9 ay sonra ilk adetimi oldum 6gün sürdü şimdi 45 gün oldu 2.kez daha gelmedi gelir diye bekliyorum ama hala yok 🤷🏻♀️
ikiprensannesi53_ turkan2_ evet emziriyorum tabi isterse 1 damla süt gelsin ilk bebeğimi nasıl 19 ay emzirdiysem bunda aynı emzircem
turkan2_ ikiprensannesi53_ masllah ne güzel benm ilk kızım 4 aylıktı reglmi gördüm 7aylikti memeyi bıraktı ama olurdum yani ikinci de 6aylik olucak ama hale olmdm leknme olmuştu tek doktora gidicem doğumda rahim incelmesi olmuş demişti doktorum inşallah kötü bişey yoktur
seboss35 beyzaaismail normal doğum yaptım 7 ay sonra ilk regliyi oldum Neden olmuyorum diye sıkıntı yapınca daha çok gecikir illa ki olucaksiniz aman olmamak daha iyi napcan Şuan regliyim ve karın ağrısından ölcem,🥴🥴