fatmasel_ Kızlar ben düdüklüden korkan bi insanım bana kolay ve hemen pişirebilen çok memnun kaldığınız düdüklü önerebilen var mı
Gizzzzz-giz fatmasel_ net fissler bu para verilir mi demeyin ben her yemeği düdüklüde yapıyorum ve çok kısa sürede bebekle işimi hallediyorum
ozgetz fatmasel_ taksit imkanınız var ise ne yapın ne edin alın indirimlerini kovalayın parasını hak eden bir ürün. O kadar zaman tasarrufu sağlıyor ki. Çalıştığım için tercih etmiştim ama bence çalışan çalışmayan imkanı olan herkes almalı 🙏🏻
Aynenkanka fatmasel_ evet uçtu gitti fiyatı ama şöyle düşünün bir kez alacaksınız ve evladiyelik. Mantıklı bi yatırım 🥰
Serap278 fatmasel_ Vestel’in elektrikli düdüklü tenceresini kullanıyorum bakliyatları 30 dakika da lokum gibi yapıyor ve patlamama garantili aşırı memnunum
Liyakusunannesi29 fatmasel_ phılıpsın elektrikli düdüklüsünü kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederm patlamama garantili ve eti bile 20 dk içinde lokum gibi yapıyo
kuzihande fatmasel_ philips elektrik düdüklü aldım, düdüklüden çok korkan biri olarak evime bile sokmadım geçen gün kuru fasülye yaptım etli geceden ıslatmadan tam 20 dk da lokum gibi oldu , az önce de kabak tatlısı yaptım 8 dk da oldu sıfır koku ile
Deletedmom_109 fatmasel_ wmf kullanıyorum 👍🏻 arkadaşım ve annesi yıllardır kullanıyor onlardan görüp almıştım 😁 Kaliteli hatta yeni nesil düdüklü tencere mucitleri alman markası çokça tavsiye ederim 👍🏻👍🏻 fissler popüler olunca fiyatları uçtu gitti. Aynı kalitede olduğunu kesinlikle söyleyebilirim 👍🏻