merveeeeeeeee Bebeğim 3 aylık rota aşısı yapıp yaptırmamakta kararsızım bilgisi olan varsa cevap verebilir mi
aven merveeeeeeeee kesinlikle aşı karşıtı olmamanızı öneririm doktor değiliz bilgi verecek kadar ama tabiki doktorunuzda uygun gördüyse yaptirmalisiniz
yoncaburak ebrusalihhh rotayı 2. Ve 4. Ayda menenjit 3. 5.ve 13 ayda olucak sekılde oldu sadece son dozumuz kaldı menenjit
Enlsr merveeeeeeeee doktorumuz bize ısrarla tavsiye etti ve iki doz olduk şimdi ise menenjit aşısını bekliyoruz kuzum
1koalannesi Aşı yapmayan ve bebeği bu hastalığa yakalanan bir sürü arkadaşım oldu hepsi de hastenede bir kaç gün yattı ve yapmadıkları için pişman oldular , eğer imkanınız varsa yapın bence biz de yaptırdık iki dozu
Nur_61 merveeeeeeeee devlet karşılamadiği Bi aşı ücretli durumunuz varsa yaptırın arkadaşımın oğlu 10 gündür rotavirüsten hastanede yatiyo aşısını yaptırmadı için ben iki oğluma da yaptirdim
Minmini merveeeeeeeee kesinlikle yaptırmalısınız. Bebekler için çok sıkıntılı durumlara yol açabiliyor.
Minisssss Kesinlikle yaptırın ben geçen hafta rota oldum 28 yaşındayım ölüme gttm geldim ishal kusma 9 günde 5 kilo verdim kızımın aşısı vardı asla bisey olmadı. Ben bu kadar kötü olduysam kızıma ne olurdu düşünemiyorum hafife almayın. Şimdi aşıya vermediğiniz paranın kaç katını hastanede yatmaya verirsiniz