Fatiss oğlum iki gündür gece uyuduktan sonra kusarak uyanıyor bundan bir hafta önce hastaydı iglesti sadece burun akıntısı kalmıştı bazen yemek yerken midesi bulanıyordu bu iki gündürde geceleri kusma var bilen barsa yazsın lütfen normal mi
Bir-prens-annesiii Fatiss tabiki normal değil yanlış anlamayın ama burda yazıp sorarak vakit kaybetmeyin acile gidin doktora muayene olun
Fatiss Bir-prens-annesiii yaa acile gittik dün soğuk algınlığına deyip gönderdi be bugün aynısını tekrar yasadık
Bir-prens-annesiii Fatiss o zaman bi özele mi gitseniz çünkü biz ilk devletin aciline gidiyoruz şikayet devam edince özele gidiyoruz o zaman çok şükür hemen toparlıyoruz
Fatiss plnymn genzi tıkalı zaten rahat nefes alamıyor ateş yok gündüz burun akıntısı var iki gecedirde uyurken kusma
plnymn Fatiss büyük ihtimal geniz akıntısı midesini bulandırıyordur bebeğiniz ne kadarlık ince bir yastık koysanız belki daha rahat uyur
Fatiss Bir-prens-annesiii deniz suyuylamı teşekkür ederim bilgileriniz için ama asla dokundurtmuyor burnuna
Bir-prens-annesiii Fatiss evet deniz suyuyla ben enjektörle yapıyorum oğlumun da buara burnu akıyor devlet hastanesi hava vermeye gerek yok dedi evimde hava vermek istedim ilaç yazmadı burnunu aç yeter dedi sizde sık sık açmaya çalışın ellerini tutun ağlasa da onun iyiliği için yapmış olacaksınız