momysskaan Kızlar bebeğimiz zamanı gelince kendisi mi oturacak yoksa biz mi öğreteceğiz nasıl oluyor bu işler 🌸👀
tomvejerry momysskaan 4 aylık olunca yavaş yavaş kucakta oturur vaziyette tütün siz 5 ten sonrada yerde kanepede yastıklarla destekleyrek koyun 6 da da yavaş yavaş öğrenir zaten
fatosbcr2 momysskaan 4 ay 8 günlüğünü doktorumuz destekli oturdabilirsiniz dedi bizde koltukta oturtuyoruz yanlarına yastık koyuyoruz hoşuna gidiyor baya😃
Artemiss_ momysskaan kendisi oturdu biz bisey yapmadık 5. Ayda destekli oturttuk 6 aydan sonra kendisi oturdu zaten
Kubra226 Önce destekli siz yardımcı olacaksınız arkasına minder falan koyup sonra zamanı gelince kendi oturuyor 5 aylık beş buçuk aylık gibi destekli oturmaya başlayabilirsiniz
tomvejerry momysskaan Ben iki saate bir beşer dk oturtmaya başlamıştım canım 4 ten sonra 5 olunca 10-15 dk oturttum 6 olunca yarım saat derken 7 ye doğru oturdu bebeğim desteksiz
fatosbcr2 momysskaan yarım saat oturtuyorum sonra dinlendiriyorum yatırıp gün içinde 3 4 defa yapıyoruz bunu kalça ultrasona bakıp destekli oturabilir demişti doktor 4. Ay ulttrasonu çektirdiniz mi
fatosbcr2 momysskaan tamam o zaman yarım saat bağdaş kur kucağına oturt yada yastıkla destekleyip koltukta oturt oturduğu zaman konuşun bebeğinizle bi hoşuna gidiyor kızımın konuşunca gülücükler saçıyor