masmavili Kızlar Bursa’da önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı ilgili bilgili ama özel muayene istemiyorum hastanede görev yapan dr önerirseniz çok mutlu olurum 🥰
Historyteacher masmavili Yıldırım Doruk Hastahanesi Dr. Seda hayatımda böyle güzel iyimser alanında başarılı bir doktor görmedim. 🐣
masmavili Mmeelliikkeee Evet özel soruyorum canım ilgilensin yani ilaç yazıp yollamasın oğlum sürekli hasta bıktım artık ne gerekiyorsa incelesin bi çare bulsun artık siz memnunmusunuz ☺️
masmavili Mmeelliikkeee Sabahattin Karakaya duydum birde o hastanede yeni bir hastane olduğu için oek bilmiyorum ama yıldırım doruk hiç sevmem orası da öyle değildir inşallah
dilekuysll Fsm new esentepe tıo merkezi mümine hacıoğlu çok memnun kaldım 3doktor değiştirdim 7 ayda şuan onun takibindeyiz hem ilgili hem güler yüzlü tavsiye ederim
Bafrapidesi masmavili fomara vm medicalpark sinem gündüz var cok ilgili bilgilendirici tavsiye ederim
melera masmavili ya benim çocuk 3 yaşını geçti bitane doktor vardı e nabızdan bakıp yazcam ismini şehir hastanesinde çok ilgili ve bilgili tecrübeli bi doktordu. Rahatsızlıgı Anlayan ve anne babaya iyi anlatan çok beğenmiştim
Mmeelliikkeee masmavili tabi ki çok farklı bence deneyin görüşün.. çekirge dorukta çalışmıştı sonrasında uzun bi süre kendi kliniğinde çalıştı şimdi yine hastanede . Ablamla İkimizde doğumdan itibaren götürdük ayrıca her zaman dönüş yapıyor ulaşılabilir olması önemli.
masmavili Bafrapidesi Bu dr biri daha önerdi oldu bittiye getirmiyordur dimi çünkü bizim çok iyi incelenmemiz lazım artık çok bunaldık valla oğlum sürekli hasta psikoloji filan kalmadı bizde
Bafrapidesi masmavili kontrollerimize ona gidiyoruz gayet ilgili bir denemenizi tavsiye ederim biz cok memnunuz
masmavili Çok sağolun kızlar bende verdiğiniz isimleri biraz yorumlarını okuyup pazartesi birine gideceğim inşallah memnun kalırız oğlum artık derdi neyse çözülsün istiyorum 🙏🏻
ozilmom masmavili merhaba doktor seçtiniz mi kime gittiniz ? Bende doktor araştırıyorum şimdi tavsiyeniz olur mu