Huysuz01 farklı şeyler yapmayı dene canım şahsen açık çaya ekmek doğramak bana göre yanlış ekmek zaten 2 yaşına kadar onerilmiyor çay desen bebek daha o benim kızım da 14 aylik bide bebeğine ek gıdada nasıl neler verdin mesela ben 7.aydan itibaren biz ne yersek onu verdim puturlu verdim yani şuan herseyi yer asla ayrıt etmez birtek haşlanmış yumurta yemez onu da tahin pekmez katıp veriyorum bitiriyor
Mesela örnek olarak menemen yapıp veriyorum taze soğanlı yumurta, omlet kaşarlı yumurta ,bu şekilde cesitlendiriyorum peynir de aynı şekilde deneyin bütün peynirleri illa ki sevdiği vardır mesela kızım en çok çeçil peynirini yer bir oturuşta bir tabak bitirebilir diğerlerini pek yemez siyah zeytin çok sever her sabah rahat 20 tane yer mesela bugün ki sabah kahvaltısı pankek taze soğanlı yumurta koy peyniri domates siyah zeytin bir tane ceviz ve taze sıkılmış portakal suyuydu birde karışım asla yapıp vermedim kızıma doktorumuzda onermemisti herseyin tadını alsın demişti bu şekilde herseyi de yiyebilir demişti öyle yapmıştım örneğin pırasa yemeğini pek sevmez o yüzden tavada pırasa böreği yapıyorum içine havuç yumurta süt vs koyuyorum yararlı oluyor bitiriyor sevmediği birsey varsa başka birsekilde değerlendir balık olarak cupra hamsi palamut olabilir en iyisi cupra bol etli