ipekk05 kızlar ya LG büyük ekran tv me kızım cam sil sıkarak temizlemek istemiiş sanırım içeri bir girdim ekranın arasına camsil girmiiş hep ve ekranım da şuan üç tane boydan boya ince çizgi oluştu bu geçer mi koca televizyon ya😢
[silindi] ipekk05 gecmez canim yillar once seninki gibi bi durum yasadim tamirci cagirdik ve nerdeyse yeni tv fiyati kadar fiyat cikarmisti bizdede ekran titremesi ve boydan boya cizgiler olmustu
Kahveseveranne ipekk05 benim oğlum 58 inç tvyi üzerine çekip düşürdü ekranı kırıldı 9 bine değiştirdik yeni tv alsam nerden baksan 30 bine mâl olacaktı
Mmad ipekk05 düzelmez malesef annemler de azıcık fazla bemli bezle silmişler gitti düzelmedi o öizgiler
ipekk05 Fantaezi_leydiiiy cidden mi ya çoğalırmı peki bu şuan bi değişimi kaç paradır kim bilir yenisini almak daha mı mantıklı olur acaba
MaKBiLe__KrAL_35 ipekk05 evet maalesef çoğalıyor TV Lee azıcık darbe alıp çizgi çıkınca o çizgi çoğalıp çoğalıp en son göstermez oluyor
Barbieee ipekk05 bizimde ekran gitti 8 bin tl istediler 59 inçti tv yenisini aldık çok pahalı maalesef lg nin ekranı daha pahalı galiba diğer televizyonlardan
Prensesannesii44 ipekk05 geçmiş olsun TV düzelmiyor benimde oğlum öyle yaptı iki sene çöp oldu gitti yeni aldık şükür artk dokunmuyorlar😅😅
Eysar ipekk05 görümcem de dalginlikla direk camsili TV’ye sıktı üniteye sıkacakken maalesef TV bozuldu
Anneoglu_65_06 Eysar Aaa ben şanslı çıkmışım oğlum camsil.yerine yüzey temizleyici sıktı hiç bir şey olmadı markası Toshiba
ReisinKizi ipekk05 a ah ben hep sıkarım bişeyler hiç de bişey olmadı şimdiye kadar. Kapalıyken sıkıyorum bilmem fark eder mi
hanimefendii ReisinKizi ben de hep silerim açıkken de silerim şimdiye kadar hiç bi şey olmadı 4 yıldır kullanıyorum şaşırdım görünce 😶
Ebruacr Benim kızımda aynı şeyi yapmıştı su girmiş içine çöp oldu canım çalışmadı tamir ettirdik tekrar bozuldu geçmiş olsun
ipekk05 hanimefendii camsilin suyu tvnin altındaki boş kısma dolmuş ya şimdiki tv leride resmen boşluk bırakmışlar ki hemen su vs girsinde bozulsun diye ya
Aslananne1 ipekk05 malesef çöp düzelmez yeni ekran takarlar ama çok pahalı sıfır televizyon alırsın o parayla
ipekk05 Aslananne1 gidebildiği yere kadar kullancaz artık kıızım iyice büyümeden yeni bişey almam eve ya
Sevah ipekk05 İnşallah lede zarar vermedi ise Tv nin sıktığı yerlere pirinç Denk getirseniz Çeker aslında Pirinç (girdiği kısımlara. Tav yi yatırıp. Üstüne Dökün pirinci) bakarsınız belki işe yarar 🥴🥴🥴olmaz ise. Canı sağ olsun yavrunun