bernnaa Duygu1403 homend kullanıyorum Alman malı dayanıklı ben alalı çok oldu tabi şimdi kaçtır bilemem
melera KahveliVera merhaba Bu Karaca’dan kimse memnun değil ya elektronik ürünlerinden. Ben de son dönemde süpürgesini aldım iade ettim yorumları yüzünden birkaç anne grubunda sordum Kimse tavsiye etmiyor karaca’yı.
emineys Duygu1403 ben temmuzda 3.200e almıstım. Şimdi öyleyse çok artmış fiyatı ama dediğim gibi çok memnunum
KahveliVera melera valla rezil bir marka bende set aldım tencere iade ettim çaydanlığı bozuldu kahve makinası bozuldu
sedaozan Duygu1403 4 buçuk yıldır homend kullanıyorum çok memnunum. Üst cam demliği kırıldı yeniden almak istiyorum zaman geçince ama alırsam yine homend alırım. Mama suyu hazırlama ayarı vs var ben beğeniyorum
Duygu1403 sedaozan Homend gerçekten herkes memnun sanırım bende komple cam istiyorum ama bir yönden de riskli kırılma olasılığı çok yüksek
sedaozan Duygu1403 üst demliği camdı benim alt kısmı inox. 3 yıl kırılmadı işte bi aksilik oldu 😅 ama memnun olmayan duymadım bende gerçekten
OzgeSyr_ 4 yıldır bende homend kullanıyorum çelik 40 ve 80 derece ayarı var yıne alırsam homend alırım ama karacanın da yeni modeli cok iyi duruyo
merve171214 Duygu1403 karaca çaysever 3in1 kullanıyorum çok memnunum birde cookplus sesli ve ışıklı çay makinem var ondan da çok memnunum 7 sene kullandım onu da karacayı genelde önermiyorlar da benim çoğu şeyim karaca cookplus hepsinden memnunum