pasaklisinkukuli Aliceharikalardiyarinda koca hasta yarın tatilr gşdecektik arkadaşlqrla yalan oldu öylee otueuyom artık duam bize geçmesin hastalık sende durumlar ne
Gizmokzilla Aliceharikalardiyarinda ay koş bize gel sana ikram ediyim, çikolataları beyaz ve siyah Belçika çikolatası katkı maddesi yok içinde hamuru da zeytinyağıyla yapılıyo böylesini yememişsindir ikram edim kız koş gel 😅😅
ilkaay0 Aliceharikalardiyarinda 8,5 aylık oğlumu uyutmaya çalışıyorum uyumamak için direniyo benim anlık mood 🤦🏻♀️😁
Gizmokzilla Aliceharikalardiyarinda kalbim kırıldı, profiteroller üzgün.. :( Konya’ya yolun düşerse gel kız söz ısmarlıycam
Aliceharikalardiyarinda pasaklisinkukuli sen tatile gidiceksin diye bilerek hasta olmasın kız kocan 😀 aman çok dikkat et size geçmesin evet çok salgın var 🤦♀️ ben uyuttum benimkini keyif yapıyorum valla 🤪
Sontvbukucu Aliceharikalardiyarinda gunduz uykusunu fazla yaptırdığım oglum bir an once uyusun ve gece uyanmasın diye dua ediyorum jfjsjsjs
ikitosbikannesi Aliceharikalardiyarinda Çocuklar uyusun diye beklerken büyüğüm kendi kendine konuşmaya başlamıştır 🤣
Ruzgarmommy Aliceharikalardiyarinda @ Şu şekil evime gitmek istiyorummmm 😂😂😂 kankamdayımm @deleted20517 😂😂😂