Melikkee 6 ay 10 gunluk ek gıdaya başladık bu sabah yumurta sarısi verdim bugünden beri yanakları kırmızı alerji belirtisi mi acaba bu başına gelen var mı ne yapamam gerek hiç bilmiyorum
Yagmur13 Melikkee benim de bebeğim yoğurt verince böyle oldu yoğurda alerjisi var . Yoğurt vermeyip yüzünü mustelanın nemlendiricisiyle devamlı nemlendirince kızarıklık geçmişti . Büyük ihtimal sizin bebeğinizin de alerjisi var
Aryamlinamom Başka değişik birsey yemediyse yumurtaya alerji olabilir aynı kızımın yanakları böyle oluyordu doktora danışın derim
Melikkee Aslında mukuslu diski yüzünden 3 aylık iken test yaptırmıştık yumurtaya falan alerjisi yok demişti doktor bilemiyorum farklı bir şey yedirmedim 3 gün kuralı ile Aryamlinamom
Melikkee Yagmur13 bugün ilk defa yumurta sarısı verdim 3 gün veriyoruz normalde peki yarın vermemeli miyim sizce siz yoğurdu 3 gün vermis miydiniz yinede
Yagmur13 Melikkee 2 gün verdiğimde kızarıklık çıkmıştı yüzünde o yüzden 3.gün vermedim Ben yoğurt yesem ertesi gün yüzü kızarıyor hemen 🥹