useruser benim oğluma kaynanam banyo yaptırdı bir kez. Havlu istedi benden arkamı dönüp havluyu alamadan ters çevirip ayaklarından salladı. Arkam dönük görmedim annem hemen kızdı. Ben döndüm oğlumu öyle gördüm var ya kıyameti kopardım. Direk oğlumu aldım söylenerek odaya gittim eşime dedim ilk ve sondu bu banyo yaptırşı annenin bir daha yaptıramaz dedim ordan şakayla karışık dedi dedikodumu mu yapıyorsun. Evet dedim ilk ve sondu bir daha da yaptıramazsın banyo. Böyle abuk subuk şeyler yapma oğluma dedim. Yok kısa kalırmış falan filan dedi. Kalsın ben oğlumu kısa da severim uzunu napcam dedim. Oğluma bir daha böyle şeyler yapma dedim. 6 aylık deneyemez bile öyle şeyler. Ne yapacaksa bana sorar. 5. Ayda ek gıdaya başladık. Yemek konusunda da kavga ettim 1.ayında. Hala yemek verirken soruyor. Ya da hazırla da yedirim der. Zaten nadir görüyoruz.
Yani tepkinize tabiki yorum yapılacak ne bekliyorsunuz anlamadım. Siz bostan korkuluğu musunuz? Bebeğinizi almak aklınıza gelmedi mi? Bebeğinizi koruyamıyorsanız surat da yapmayacaksınız. Yaşınız küçük desem, benimde yaşım küçük. Yani yaş mevzusu da değil. Dışarıda çocuğunuzu dövseler öyle avel avel bakacak mısınız? Olur mu öyle şey ya. Anne olmayı biliyorsanız pasif durmayacaksınız bu durumlarda. Yoksa çok ezerler seni.
Çocuğunuz konusunda da yüksek ihtimalle bir şey olmamıştır ama bir süre bekleyin sıcağı sıcağına hissedilmez bir şey. Ağrısı, göz kayması vs olursa hastaneye gidersin. Normalden farklı bir şey hissederseniz beklemeyin. Beslenme reddi gibi.