Karpuzlufistiksarma Arkadaşlar eczanedeki fiyatı nedir bu aralar almış kişiler ne kadardan aldı. Bizim dr d vitamini kesti ben almak istiyorum. Arada çok fark yoksa eczaneden yarın alayım varsa netten alacağım şimdi
ozlemcyhn Karpuzlufistiksarma Buraya yazacağınıza eczaneyi arasanız keşke ya da netten fiyata baksanız daha mantıklı geldi ama yine de siz bilirsiniz
EliS_ Karpuzlufistiksarma İlk kez deniycem umarım iyidir. En iyi onu dediler umarım kabız yapmaz kızımı🤷♀️
Karpuzlufistiksarma ozlemcyhn çok akıllısınız ya neden benim aklıma gelmedi aramak… Ayrıca sizden rica ediyorum soruya odaklanın soru ne sizin cevabınız ne ? Bu kadar da olmayın ya soruyı birdaha okuyun… Ayrıca her eczane farklı fiyat veriyor şuanda hangi eczaneyi arıyım mesai dışında yapmayın biraz mantık ya
Karpuzlufistiksarma EliS_ bende 1 yaş civarı almıştım en iyisi o yan etki yapmıyor kesinlikle ama bayadır almadım bende tekrar başlaycam
Karpuzlufistiksarma sahim hangi siteden aldımız peki eczanede 250 tlmiş bende bi kaç siteye baktım 150- 180 arası