hunggr türkiye de bu testi yapan sayılı hastane ve laboratuvar var özel bir test olduğu için devlette var mıdır bilmiyorum maliyetli bir test ve çok detaylı besinlerin moleküllerine kadar bakılıyor. Geçtiğimiz kasım ayında 26.000₺ ye yaptırdık acıbadem de ama bu testi yapan dış laboratuvar da var google dan araştırın bence belki fiyatı daha uygundur yaptırmanızı tavsiye ederim böyle hayat geçmez alerjik bebek annesi olarak söylüyorum.
Biz de ek gıdaya ilk geçtiğimizde kabaktan bile kan görüyorduk ağladığımı biliyorum bu çocuk ne yiyecek ne yese alerji yapıyor diye ama inanın bana zamanla geçiyor. Oğlum şu an 9 aylık Allaha bin şükür hiç bir besine alerjisi kalmadı çoklu vardı. Alerjide önemli oln deri döküntüsü, bağırsak tepkili alerjiler deneyimlediğim ve başka bebeklerde de takip ettiğim kadarıyla daha hızlı geçiyor. Siz yine tüm besinleri 3 gün kuralı ile vermeye devam edin bence. Biz böyle aştık. Alerji doktorumuz inanılmaz bir doktor istanbuldaysanız ismini vereyim mutlaka muayene olun müthiş bir doktor tüm kalbimle söylüyorum.