bursamom arkadaşlar merhaba..6 aylik kizim var. hipp in 2 numara mamasini 1 haftadir kullaniyorum. mamayi yaptiktan sonra farkettim biberonun içinde siyah nokta şeklinde bisey cikti 2.kez goruyorum.. nedir anlayamadim.ayni durumu yasayan oldumu?
snyck bursamom ben kullaniyorum yaşamadım ama bu sekilde acılan postlar var ve şikayetlerde var nedir bilmiyorum allaha emanet çocuklarımız 🤷♀️
mraslan bursamom yeni geçtim hipp2’ye fakat öyle bir şeye rastlamadım açıkcası yapmadan önce elekten eleyip o şekilde yapın
Nildfn Ben de hiip kullaniyorum 2.sine gectigimizden beri dikkat ettim kaynar suyla yaptigim halde erimiyo hep tortular kaliyo biberonda ama siyahlik gormedim
ozlemguzel ben aptamil kullanıyorum, çözünme sorunu hiç yaşamadım. ben özellikle merak ettim, hip mamasını tercih etmenizin bir nedeni var mı
bursamom ozlemguzel 5 ay sma kullandim.. sonra baktim ki hipp organik devam sutu yaziyor sordum arastirdim diger hipp lere gore icerigi daha fazla vitamin vs. oyuzden denemek icin aldim.. ama bunlarla karsilasinca sasirdim dogrusu
snyck ozlemguzel bizim dogdubdogali emdi ve mama icti sma gokden goat kabiz yapti aptamil gaz yapmisti sonra hipp baslayip oyle devam ettik buyudukten sonra degisik mama denemedik bide pahali bir mama organik oldugu söyleniyor birkac eczaci falanda önerdi ama bu tur sikayetler baya cogaldi